Appelcrumble

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Appelcrumble
  2. Aantal personen/Commentaar: 4
  3. Ingrediënten: 4 grote vaste appels
  4. calvados
  5. 200 g melkerijboter
  6. 150 g suiker
  7. 2 el amandelpoeder
  8. 300 g bloem
  9. 50 g bruine suiker
  10. Bereiding: Meng de crumble met je vingers tot je een korrelige structuur krijgt. Snijd de appels in kleine blokjes, giet er wat calvados over en verdeel ze over vier vuurvaste ingeboterde potjes.
  11. Verdeel hierover het crumbledeeg. Zet ze gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180°. Snel en warm opeten, eventueel serveren met een bolletje vanilleijs.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?