Appelcrumble

Deze havermoutcrumble is crunchy, fruitig en keilekker. Maar bovenal: hij lukt altijd! Ontdek zelf hoe makkelijk het is met dit eenvoudige recept.

Ingrediënten voor 8 personen

  • 1.5 kg appels
  • 1/2 eetlepel Kaneel
  • 2 eetlepels suiker
  • 100 g havermout(crumble)
  • 100 g bloem(crumble)
  • 100 g suiker(crumble)
  • 100 g solo(crumble)

Bereidingswijze

  1. appels schillen, en in plakjes snijden. 20 minuten stoven op laag vuurtje eventueel met klein beetje water. op smaak brengen met kaneel en suiker. Appelmoes in ovenschotel storten. Crumble maken van bloem, havermout,suiker en koude solo. goed mengen, eventueel even door kneden. Over appelmoes verdelen en afbakken op 160° 30 minuten. Lauw ook lekker met bolletje vanille ijs.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kookaholic op 03 april 2014 om 17u13

favoriet van de dochter.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?