Appelcompote met speculoos

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de appels, snij ze in stukken en doe ze in een stoofpan met 3 eetlepels water en de suiker.
  2. 2.Dek af en breng langzaam aan de kook.
  3. 3.Laat ongeveer 20 minuten afgedekt sudderen tot de appels zacht zijn.
  4. 4.Verkruimel de speculoos en voeg toe aan de compote, meng goed.
  5. 5.Afhankelijk van je eigen smaak kan je de compote zo serveren, prakken met de pureestamper of mixen.
  6. 6.Serveer lauw met een bol ijs of koud met yoghurt.
  7. 7.Deze compote is ook lekker bij kip, wild, ganzenlever of bij kazen zoals geitenkaas of camembert.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?