Appelcompote met rozijnen

1 (1)
15 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Week de rozijnen in water tot ze zacht zijn. Rasp een theelepel van de schil van de citroen (alleen het gele deel, het wit eronder is bitter van smaak). Snijd de citroen doormidden en pers 1 helft uit. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd ze in stukken.
  2. Kook de appels met de suiker, het citroensap, de citroenrasp en de geweekte rozijnen (of cranberries) in 10 à 15 minuten tot een dikke compote.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Tina955 op 18 november 2014 om 02u29

Ziet er lekker uit! Ik zou er nog een beetje kaneel aan toevoegen weL En ik zou het als dessert serveren met een bolletje ijs en krokantje.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?