Recept 35*** (1 stem)

Appelcompote met rozijnen

Dit is een recept van

tijd
15 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Week de rozijnen in water tot ze zacht zijn. Rasp een theelepel van de schil van de citroen (alleen het gele deel, het wit eronder is bitter van smaak). Snijd de citroen doormidden en pers 1 helft uit. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd ze in stukken.
  2. Kook de appels met de suiker, het citroensap, de citroenrasp en de geweekte rozijnen (of cranberries) in 10 à 15 minuten tot een dikke compote.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Tina955 op 18 november 2014 om 02u29

Ziet er lekker uit! Ik zou er nog een beetje kaneel aan toevoegen weL En ik zou het als dessert serveren met een bolletje ijs en krokantje.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?