Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de boter smelten in een pannetje.
  2. Doe de suiker in een kom en voeg hierbij de eieren en mix dit geheel gedurende 20 min.
  3. Schil de appels en snij deze in dunne schijfjes.
  4. Voeg vervolgens de gesmolten boter toe aan het suiker-ei mengsel en mix nog even.
  5. Spatel er vervolgens de bloem onder.
  6. Voeg de appelschijfjes toe en stort het geheel uit in een beboterde vorm en zet dit 35-40 min in een op 180° voorverwarmde oven.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door J.boydens op 08 juni 2020 om 19u30

Eerste keer sinds ik cake bak mislukt...jammer

Hoeveel sterren geef jij dit recept?