appelcake

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. meng de boter, de eigelen, suiker en vanillesuiker tot een smeuïge massa.
  2. voeg de gezeefde bloem hieraan toe.
  3. klop het eiwit stijf en hef dit onder het deeg.
  4. vet de (taart) bakvorm in.
  5. doe het deeg hierin.
  6. schil de appeltjes en snij ze in 1/8e deeltjes.
  7. verdeel deze over het deeg.
  8. bak gedurende 50 minuten in voorverwarmde oven op 175/180 graden.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door drekejanssens op 02 oktober 2014 om 14u37

bedankt voor je reactie... dit recept is eigenlijk een mix van 2 andere recepten... koken is creatief bezig zijn - en creatief zijn loont... en wordt gesmaakt... alvast bedankt voor je reactie

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?