Appelcake met stevia

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. - Schil de appels en snij ze in blokjes. Voeg de kaneel toe.
  2. - Split de eieren en klop de eidooiers met de stevia schuimig. Doe de gesmolten boter en de bloem erbij en klop tot een lopend deeg.
  3. - Klop de eiwitten stijf en schep voorzichtig door het deeg. Voeg er de appelblokjes aan toe en schep om.
  4. - Bak de cake 40 minuten op 180┬░ C.
  5. - Variatietip: gebruik kersen of krieken zonder toegevoegd suiker uit bokaal in plaats van appel.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Ronnyking op 05 juni 2019 om 16u19

Ik heb het recept helemaal gevolgt tot op de letter maar deze mislukt tot en met 300gr zelfrijzende bloem ??? Ik denk dat 200gr zal voldoende zijn bij de volgende cake zal ik het proberen en posten of het juist is.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?