Appelcake met stevia

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. - Schil de appels en snij ze in blokjes. Voeg de kaneel toe.
  2. - Split de eieren en klop de eidooiers met de stevia schuimig. Doe de gesmolten boter en de bloem erbij en klop tot een lopend deeg.
  3. - Klop de eiwitten stijf en schep voorzichtig door het deeg. Voeg er de appelblokjes aan toe en schep om.
  4. - Bak de cake 40 minuten op 180° C.
  5. - Variatietip: gebruik kersen of krieken zonder toegevoegd suiker uit bokaal in plaats van appel.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (10)

Gepost door RozemarijnK op 10 mei 2020 om 20u45

Klopt niet! Geen lopende deeg maar kruimeldeeg, ben je niks mee

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?