Appelcake met stevia

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. - Schil de appels en snij ze in blokjes. Voeg de kaneel toe.
  2. - Split de eieren en klop de eidooiers met de stevia schuimig. Doe de gesmolten boter en de bloem erbij en klop tot een lopend deeg.
  3. - Klop de eiwitten stijf en schep voorzichtig door het deeg. Voeg er de appelblokjes aan toe en schep om.
  4. - Bak de cake 40 minuten op 180° C.
  5. - Variatietip: gebruik kersen of krieken zonder toegevoegd suiker uit bokaal in plaats van appel.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (11)

Gepost door ingrid beckers op 21 augustus 2020 om 19u21

Liefst niet in lepels maar in gr. Heb altijd geleerd dat alles moet afgewogen worden.ik weet niet hoeveel gr 10 lepels bij u zijn. Jammer

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?