Recept 35*** (30 stemmen)

Appelcake met stevia

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Desserts

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - Schil de appels en snij ze in blokjes. Voeg de kaneel toe.
  2. - Split de eieren en klop de eidooiers met de stevia schuimig. Doe de gesmolten boter en de bloem erbij en klop tot een lopend deeg.
  3. - Klop de eiwitten stijf en schep voorzichtig door het deeg. Voeg er de appelblokjes aan toe en schep om.
  4. - Bak de cake 40 minuten op 180° C.
  5. - Variatietip: gebruik kersen of krieken zonder toegevoegd suiker uit bokaal in plaats van appel.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door mimmi47 op 29 maart 2014 om 21u14

is dat wel juist 10 eetlepels stevia ?

Gepost door mimmi47 op 29 maart 2014 om 21u15

stevia is 5 keer zoeter dan suiker dacht ik

Gepost door dekookbijbel op 30 november 2014 om 08u40

Hangt ervan af, sommige 10 keer, dus verhouding met 250g suiker zou ik nemen.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie