Altijd weten wat je gaat eten?
Appelbeignets
-
4 appelen jonagold
-
300 gr gezeefde bloem
-
2 eieren
-
1 scheutje arachideolie
-
1 el suiker
-
1 snuifje zout
-
2 dl kriek
-
bloemsuiker
Bereidingswijze
- Splits de eieren. Meng de dooiers met de bloem, het bier, de suiker, het zout en de olie.
- Klop de eiwitten stijf en spatel die voorzichtig door het frituurbeslag.
- Schil de appelen, verwijder het klokhuis met een appelboor en snijd in plakjes.
- Haal de appelplakjes door het beslag en frituur goudbruin.
- Strooi er flink wat bloemsuiker overheen.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Anita Ramont_2 op 13 november 2012 om 09u18
lekker
Hoeveel sterren geef jij dit recept?