Appelbeignets

Ingrediënten voor 10 personen

  • 250 gr zelfrijzend bakmeel
  • 2 eieren
  • 300 ml bier of bruiswater
  • 1 snufje zout
  • 5 appel
  • zonnebloemolie of frituurolie
  • poedersuiker

Bereidingswijze

  1. - klop het zelfrijzend bakmeel, eieren, bier (of bruiswater) en zout in een glad beslag
  2. - schil de appels, boor het klokhuis eruit en verdeel de appels in ringen
  3. - verhit de olie tot 180°C
  4. - doop de appelringen in het beslag, leg ze in het vet en bak ze in enkele minuten lichtbruin en gaar
  5. - laat ze uitdruipen op keukenpapier
  6. - bestrooi ze met poedersuiker

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?