Appelbeignets met vanillesaus

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - roer 6 el melk, de puddingpoeder en 2 el suiker tot een glad mengsel
  2. - breng de rest van de melk aan de kook
  3. - roer het puddingpoeder door de melk en laat ca 1 minuut op laag vuur doorkoken
  4. - laat de pudding vervolgens helemaal afkoelen
  5. - roer het ei, de wijn, de bloem en een snufje zout tot een glad beslag
  6. - laat dit ca 10 min rijzen
  7. - schil de appels en haal de klokhuizen er met een appelboor uit
  8. - snijd de appelsin ca 12 ringen en besprenkel met wat citroensap
  9. - verhit de olie in een pan
  10. - dep de appelringen droog, draai ze door het beslag en bak ze in porties goudbruin in de hete olie
  11. - neem de appelringen uit de pan en laat ze opeen stuk keukenpapier uitlekken
  12. - meng de kaneel met 2-4 el suiker
  13. - wentel de appelbeignets door het kaneelmengsel
  14. Serveer met wat vanillesuiker en de vanillesaus.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?