Recept 05 (0 stemmen)

appelbeignets met sinaasappel en kaneel

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. doe de bloem en de gist in een kom, was de sinaasappel en rasp de schil en pers de sinaasappel klop het ei los met de room, olie,sinaasappelsap en 125ml lauwwarm water, roer de bloem met het sinaasappelmengsel tot een glad deeg laat het deeg afgedekt 1 uur rijzen bij kamertemperatuur, schil de appels en verwijder de klokhuizen , snij de appels in plakken van 1cm dikte, verhit de frituurolie op 190°C, men de bloemsuiker met de kaneelpoeder, haal elke appelplak door het beslag en frituur ze in ongeveer 5 min gaar en goudbruin, wentel de beignets door de kaneelsuiker en serveer warm smakelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie