Ingrediënten voor 4 personen
- 1/2 bleekselderij
- 2 elstar appels
- 1 scheut notenolie
- 280 g geitenkaas
- 100 g lavendelhoning
- Bieslook (fijngesneden)
- Oude aceto balsamico
- Peper
- Zout
Bereidingswijze
- Schil en was de bleekselderij en snij in ragfijne reepjes.
- Schil de appel en snij die ook ragfijn.
- Meng deze twee en maak ze aan met wat notenolie en peper en zout.
- Verdeel de kaas in dunne plakjes en schep hier de honing op.
- Zet de oven op 200 graden en geef de kaas even kleur.
- Doe het appel- bleekselderijmengsel op een bord en verdeel er de plakjes geitenkaas over.
- Sprenkel er oude aceto balsamico omheen en bestrooi met de fijngesneden bieslook.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?