Ingrediënten voor 12 personen
- 2 appels
- 100 g rozijnen
- 125 g boter
- 125 g kristalsuiker
- 250 g zelfrijzende bloem
- 1 ei
- 100 g amandelschilfers
Bereidingswijze
- Smelt de boter op een laag vuurtje.
- Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in 4 grote parten. Snij nu de parten in fijne julienne. Voeg dit toe aan de gesmolten boter.
- Voeg ook de rozijnen toe aan de boter en roer goed.
- Voeg de suiker en roer goed.
- Voeg daarna het ei toe en roer weer goed.
- Zeef de zelfrijzende bloem en roer goed tot je een stevig beslag krijgt.
- Voeg de amandelschilfers toe en roer onder het beslag.
- Zet papieren muffinvormpjes in het bakblik en vul de vormpjes met het beslag tot ongeveer 3/4.
- Bak gedurende 20 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?