Recept 45**** (1 stem)

Appel met Fruitijs

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak een mengsel van het vanille-ijs, geplette banaan en verkruimelde koek en plaats deze weer in de diepvries.
  2. Haal het klokhuis uit de ongeschilde appels en snij deze dan in plakken van ongeveer 1 cm dik.
  3. Voorzie 2 plakjes per persoon.
  4. De appelschijfjes lichtjes inoliën en op de grill langs beide zijden kort grillen.
  5. Neem een dessertbordje en leg dan het eerste schijfje appel mooi in het midden van het bord.
  6. Schep daarop een mooie bol van het ijs.
  7. Daarop het tweede schijfje appel zodat je een torentje krijgt.
  8. Bovenop het torentje een fris takje munt leggen.
  9. Eventueel nog afwerken met wat verse frambozen en/of aardbeien

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie