Recept 25** (1 stem)

Appel in de oven

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Het klokhuis m.b.v. een appelboor uithalen.
  2. Op 2/3 van de hoogte van de appel een lichte inkerving maken.
  3. Appelen in een ingeboterde braadpan schikken.
  4. Boter met kandijsuiker en kaneel mengen.
  5. M.b.v. een spuitzak en glad spuitmondje de halte van elke appel met het mengels opvullen.
  6. Met witte wijn overgieten.
  7. In een oven bij 200°C gedurende ongeveer 25 minuten gaarstoven.
  8. Uithalen.
  9. De appel kan eventueel op de volgende manier geschikt worden:
  10. * Op een warm bord schikken.
  11. * Met het braadvocht oversausen.
  12. * Met poedersuiker bestrooien.
  13. * Onder de salamander laten kleuren.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie