Appel- en kaneelscones

Ingrediënten voor 12 personen

Bereidingswijze

  1. Meng de bloem, de gist, de 50 g suiker en het kaneelpoeder en kneed er de Solo door.
  2. Schil en snipper de appel fijn.
  3. Klop het ei en voeg aan het deeg toe.
  4. Kneed er de stukjes appel door en rol het deeg uit tot 2 cm dik op een licht met bloem bestrooid werkvlak.
  5. Snij er 12 scones uit met een ronde koekjesvorm.
  6. Leg ze op een bakplaat, smeer ze in met melk en suiker en bak ze 12 minuten in een op 220° voorverwarmde oven.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door pvs op 30 september 2018 om 18u48

gewoon super lekker zeker een recept om te bewaren

Gepost door Solo op 08 oktober 2018 om 18u25

Leuk te horen, pvs! Nog veel bakplezier!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?