Recept 45**** (10 stemmen)

Appel- en kaneelscones

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Zullen we taart bakken?

tijd
32 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng de bloem, de gist, de 50 g suiker en het kaneelpoeder en kneed er de Solo door.
  2. Schil en snipper de appel fijn.
  3. Klop het ei en voeg aan het deeg toe.
  4. Kneed er de stukjes appel door en rol het deeg uit tot 2 cm dik op een licht met bloem bestrooid werkvlak.
  5. Snij er 12 scones uit met een ronde koekjesvorm.
  6. Leg ze op een bakplaat, smeer ze in met melk en suiker en bak ze 12 minuten in een op 220° voorverwarmde oven.

Ingrediëntenvoor 12 personen

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door pvs op 30 september 2018 om 16u48

gewoon super lekker zeker een recept om te bewaren

Gepost door Solo op 08 oktober 2018 om 16u25

Leuk te horen, pvs! Nog veel bakplezier!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie