Apero Zalmsoepje ( Kerst)

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Dit gerechtje kan ook een uitstekend tussengerechtje zijn.
  2. Fruit het sjalotje en de knoflook in de olie.
  3. Voeg de bouillon, kookroom, wijn, tomaten en 3/4 van de zalm toe en verwarm zonder te koken.
  4. Pureer de soep en serveer deze met de rest van de zalm en de lente-ui in glaasjes of mooie kopjes.Je hebt nu een overheerlijke amuse tussengerecht of klein voorgerechtje
  5. Koken.be Eigen foto

Advertentie

Reacties (2)

Gepost door Love to Cook op 09 december 2014 om 21u04

Hai Monique, Dat ben ik helemaal met je eens. Men kan wat weinig onderscheid maken. Ik heb Solo er al eens op geattendeerd om het rijtje aan te vullen met... drankje, tussendoortje, buffet, tussengerecht, ontbijt, lunchgerecht ect. Een recept van een koekje vind ik ook niet bepaald een nagerecht. Meer een tussendoortje . Maar je hebt er de keuze niet voor. Bovendien zijn vele gerechten te consumeren in elk seizoen en dat zou ook een aanpassing mogen zijn wat mij betreft. Ik maak het soepje als de kinderen komen eten ook als tussengerechtje. Groetjes Love

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?