Apero mosseltjes

Mosseltjes als apero? Het is eens wat anders, én ook nog eens superlekker. Dit hapje zet je in no time op tafel.

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de mossellen gaar met de groenten en de kruiden, laat afkoelen en haal ze uit de schelp, maak een vinaigrette met de olie en azijn, peper en zout. Neem de mooiste schelpen eruit en leg in elke schelp een blaadje veldsla, daarop een mossel en giet er wat van de viaigrette over,

Tip

Gooi het kookvocht van je apero-mosselen zeker niet weg: het is een heerlijke visbouillon. Perfect voor soep!

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Monique_14 op 22 november 2010 om 11u55

Sorry mensen ik ben één ingrediëntje vergeten en dat moet er zeker bij: 1 gesnipperd sjalotje toevoegen aan de vinaigrette!!!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?