Aperitiefhapjes met komkommer en gerookte forelfiletmousse.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de komkommer met dunschiller zoals op de foto te zien is. Maak plakken van de komkommer met dikte naar eigen inzicht.
  2. Prak of pureer de roomkaas met de gerookte forelfilet en maak op smaak met zout peper en citroensap.
  3. Proef. Voeg zo nodig citroensap en peper en zout toe.
  4. Vul een spuitzak met spuitmondje met de forelmousse en maak een rozetje op de komkommer plakken.
  5. Werk af met een stukje kerstomaatje op olie en een plukje tuinkers( peterselie of bieslook).

Tip

Komkommer schillen en snijden en in aluminiumfolie bewaren in de koelkast. Mousse maken en in spuitzak in koelkast bewaren. Hapje afwerken vlak voor serveren. Ook lekker op courgette plakken.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 12 januari 2013 om 09u50

Heerlijk smakend en gemakkelijk te bereiden hapje.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?