Ingrediënten voor 8 personen
- 500 gr champignons( kastanje)
- 200 gr ui schoongemaakt
- 2-3 teentjes knoflook
- olie of boter en zout
Bereidingswijze
- De absolute topper van de aperitiefhapjes is een smakelijke toast champignon. Met heel weinig ingrediënten kan je deze smaakmaker in 20 min tijd op tafel toveren.
- Borstel de paddenstoelen schoon en laat ze 20 min koken
- Doe de champignons in een blender of gebruik een staafmixer en pureer ze totdat er een gladde massa ontstaat
- Schil de uien, snijd ze en bak met een beetje olie of boter tot ze een mooi gouden kleurtje krijgen.
- Meng de paddenstoelen met de uien, kruid met zout en peper
- Voeg de geperste knoflook teentjes toe en roer goed.
- Heerlijk op een sneetje geroosterd stokbrood.
- Of gewoon als "luxe"gezond boterham beleg.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?