Altijd weten wat je gaat eten?
Aperitiefhapje met gerookte zalm en kruidenkaas
Bereidingswijze
- Roer de fijngesnipperde bieslook door de roomkaas en breng op smaak met peper en zout.
- Duw rondjes uit het pumpernikkelbrood.( je kunt ze ook in kant en klare rondjes krijgen van het merk Bolletje)
- Doe de gekruide roomkaas in een spuitzak en verdeel over de pumpernikkelrondjes en schik er een rolletje gerookte zalm op.
- Werk het aperitiefhapje met gerookte zalm en kruidenkaas af met een takje dille.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door romyyke op 26 oktober 2014 om 17u30
Lekker!
Hoeveel sterren geef jij dit recept?