Aperitiefburger

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. De kaas raspen of fijn hakken.
  2. Het gehakt aanmaken met de kaas en de worcestershire-saus, kruiden met pezo. Uitrollen tot een grote worst van ongeveer 4 centimeter diameter. Het vlees stevig in aluminium of plasticfolie wikkelen en de rol goed aandraaien, in de koelkast leggen om hard te worden.
  3. De opgesteven worst in plakjes van 1 centimeter dik snijden, lichtjes inoliën en bakken op de grill, of beter op de tepanyaki.
  4. Met behulp van een glas uit elk sneetje brood 2 rondjes snijden en aan beide zijden licht beboteren. Bakken op de tepanyaki tot goudgele en knapperige toastjes.
  5. Op elk toastje een minihamburger leggen en versieren naar eigen fantasie met peterselie, fijngesneden ui, schijfjes tomaat of spiegeleitjes van kwarteleitjes.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?