Altijd weten wat je gaat eten?
aperietief villa joyeuse
Bereidingswijze
- neem meloen en steek bolltejs uit met speciaal lepeltje bewaar de andere stukjes meloen
- meng bolltejes + stukjes meloen met de pinot des charentes en de suiker. controleer
- goed op zoetheidsgraad voeg citroensap toe en de witte wijn en laat trekken liefst
- 1 nacht. bij het opdienen neemt men een glazen bowl giet de bolletje+stukjes fruit+pinot
- en witte wijn met citroen en suiker. giet juist voor het opdienen de schuimwijn bij het
- mengsel en dien op in glezen kommetjes met oor en lepel. opgepast zeer gevaarlijk
- goedje bij zeer warm weer maar overheerlijk om in de stemming te komen.
- neem eenoudige hapjes bij dit aperitief zoals gekooke artisjokblaadjes met kruidenmayon
- aise stukjes wortel met idem stukjes parmaham verse vijgen.
- veel drinkgenot en plezier..
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?