Recept 05 (0 stemmen)

Antwerps worstenbrood

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Andere

tijd
0 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de korst van de snede brood en week het brood in de melk. Meng het geweekte brood met peper, zout, nootmuskaat en 1 eierdooier goed onder het gehakt en vorm er kleine worstjes van.
  2. Rol het bladerdeeg in vierkantjes van 12 cm. Leg een worstje gehakt op elk stukje deeg, rol het lapje op en kleef het uiteinde van het rolletje met water dicht.
  3. Klop de eierdooier los met enkele lepels water en bestrijk er de bovenkant van elk broodje mee.
  4. Verwarm de oven voor op 200°C en bak de broodjes vervolgens 20 minuten.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?