Recept 25** (1 stem)

andyvie op de wijze van parma

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. maak eerst puree voor een 5 tal personen (700gr aardappelen),roer onder puree een zeer fijngesneden rauwe andijvie en een dikke flinterdun gesneden rauwe ajuin .bak een 500 gr champignons mooi bruin in de pan en roer onder de stomp snij een 600 gr parma (of een goedkopere gedroogde versie)in fijne reepjes niet dikker dan 0,5cm en roer deze er ook onder ,kruiden met olie, azijn , peper zout .zet het gerecht nog even in de oven zodat het goed warm kan geserveerd worden
  2. smakelijk
  3. wilfried

Ingrediëntenvoor 5 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Ninne_3 op 14 februari 2011 om 22u41

dat zal wel lekker zijn,ga ik beslist maken van de week?grtjs

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie