Andouillettes met mosterd

Ingrediënten voor 6 personen

  • 6 andouillettes
  • 3 sjalotten, fijngesneden
  • 50 cl witte wijn
  • 20 cl slagroom
  • 1 eetl mosterd
  • zout & peper

Bereidingswijze

  1. Prik de andouillettes in.
  2. Bak de andouillettes met de sjalotten in 1 pan. Blus de andouillettes af met de wijn en laat deze tot de helft inkoken.
  3. Leg de andouillettes in 1 ovenschaal.
  4. Voeg de slagroom aan de wijnsaus toe en laat hem nogmals inkoken. Roer de mosterd door de saus, breng op smaak met zout en peper, giet hem over de andouillettes en zet ze 5 min in de op 100°C verwarmde oven (de saus mag niet koken).
  5. Dien ze direct uit de oven op.

Advertentie

Reacties (2)

Gepost door Solo op 11 oktober 2012 om 14u02

Andouillettes zijn worstjes die met ingewanden gemaakt wordenen, vooral in Lyon is dat een specialiteit.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?