Andijviesalade met peer en ham

0 (0)
10 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bak de plakjes ham aan beide kanten krokant in de vloeibare margarine. Laat ze uitlekken op een dubbel vel keukenpapier. Was en droog de andijviereepjes.
  2. Roer de karnemelk met de mayonaise glad en meng er de bieslook door. Snijd de peren in vieren en verwijder de kern. Schil de parten en snijd ze in plakjes.
  3. Meng in een saladeschaal de andijvie met de karnemelkdressing. Verdeel er de plakjes peer over en verkruimel de plakjes ham erover.
  4. Lekker met aardappelrösti en kalkoenfilet met cranberrysaus:
  5. Bak de kalkoenfilet in een kneepje vloeibare margarine gedurende 10 à 12 minuten aan beide kanten goudgeel en gaar. Bak ook de aardappelrösti in 5 à 6 minuten lekker krokant.
  6. Haal de kalkoenfilets uit de pan en blus het bakvet met een beetje water. Roer de cranberrycompote erdoor en breng aan de kook. Geef de cranberrysaus er apart bij.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?