Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160° C.
  2. Begin met de crumble : meng de boter met de bloem, de suiker en het amandelpoeder tot een korrelig grof deeg.
  3. Schil de ananas, verwijder de harde kern en snijd het vruchtvlees in stukjes.
  4. Verwarm een eetlepel boter en bak de ananasstukjes tot ze een goudbruin kleur hebben.
  5. Beboter een vuurvaste schotel, verdeel de ananasstukjes in de schotel en laat ze wat
  6. afkoelen vooraleer je de crumble erover verdeelt.
  7. Zet 15 minuten in de oven.
  8. Klop de room op met de suiker en serveer met de lauwe ananascrumble.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?