Ananasbaverois

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de gelatineblaadjes weken in ijskoud water.
  2. Pureer (mix) ondertussen de ananas met het sap en doe er de suiker bij, mix goed door elkaar.
  3. Warm een beetje ananaspuree op en voeg hier de geweekte en goed uitgeknepen gelatineblaadjes bij.
  4. Roer tot gelatineblaadjes zijn opgelost, voeg terug bij de rest van de ananaspuree, goed mengen.
  5. Klop de room stijf en roer onder de ananaspuree.
  6. Doe het mengsel in vormpjes en zet minstens 2 uur in de koelkast.
  7. Versier met een muntblaadje.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?