Ananas carpaccio met vanilleijs

Ingrediënten voor 9 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de passievruchten open,vang de pitjes op en hou het sap appart.
  2. Zet een pan op een licht vuurtje en doe er water en suiker in(om gelei te maken).
  3. Voeg eventueel een gelatineblaadje toe
  4. Voeg de jus van de passievruchten toe en laat dik worden.
  5. Snij heel fijne sneden van de ananas.
  6. Schep een bol vanille-ijs en wentel deze door de kokosnootschilfers.
  7. Leg de ananassneden op je bord en schik er de vanille-ijs op, werk af met
  8. de passievruchtengelei en de pitjes.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?