Recept 45**** (3 stemmen)

Amusechampignons

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

appetisers

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Bereidingswijze

  1. Eenvoudig maar heel lekker. Gevulde champignons geserveerd op een lepel. Hier maak je indruk mee. Heerlijk hapje helemaal vooraf bij een dinertje.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak de champignons schoon en haal het steeltje er voorzichtig uit. Meng de ham, peterselie en de roomkaas door elkaar.
  3. Vul de champignons met de ham-massa.
  4. Zet de champignons in een ovenschaal. Giet een laagje bouillon in de ovenschaal anders worden de champignons erg droog. Bestrooi de champignons met de geraspte kaas. Zet ze in het midden van de voorverwarmde oven en laat ze plm. 20 minuten bakken tot ze goudbruin zien.
  5. Garneer de champignons met een blaadje peterselie.

Bron: Smulweb P Wiggers

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?