Amuse van kalkoenfilet met mango-portsaus

Ingrediënten voor 12 personen

Bereidingswijze

  1. Bestrooi de kalkoenfilet met peper e zout en bak in 1 el olie rondom bruin. Gaar de filet vervolgens 15 minuten in een oven van 180 graden.
  2. Kook de fond en port in tot 1 dl.
  3. Schil de mango en snij er met een kaasschaaf dunne plakjes van. Snij de plakken in dunne reepjes. Bak de mango ongeveer 2 minuten in 1 el olie met de gembersiroop.
  4. Roer de boter met een garde door de portsaus. Breng op smaak met peper en zout en laat niet meer koken.
  5. Snijd de kalkoenfilet in dunne plakken. Verdeel de gebakken mango over 8 bordjes, leg een paar plakjes kalkoen erop en schep de saus eromheen.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?