Recept 35*** (1 stem)

Amandelwafeltjes

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Smelt de boter op een zacht vuurtje.
  2. Verwarm de amandelmelk op een zacht vuurtje tot hij lauw is en los er de suiker in op.
  3. Zeef de bloem in een kom en maak een kuiltje in het midden. Giet voorzichtig de gesuikerde melk en de gesmolten boter in het kuiltje en roer voorzichtig om tot je een glad beslag bekomt. Voeg daarna de amandelschilfers toe en roer goed.
  4. Zorg dat je wafelijzer voldoende heet is en bak de amandelwafels goudbruin.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Mommy N op 04 april 2013 om 19u54

Het toevoegen van de amandelschilfers is geen absolute noodzaak maar het zorgt voor een extra krokante crunch in de wafels :)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie