Altijd weten wat je gaat eten?
Amandelsoep
Bereidingswijze
- Ingredienten:
- 200 g geblancheerde amandelen
- dooiers van 3 hardgekookte eieren
- 11 dl sterke kippenbouillon
- 2 lepels zachte boter
- 30 g bloem
- 1,5 dl garderoom
- zout
- witte peper
- Bereidingswijze:
- Maak beurre marie:doe de boter en de bloem tot vlokken te kneden.
- Wrijf de amandel fijn samen met de dooiers en de bouillon.
- Breng tegen de kook aan en klop met een garde de beurre marie erdoor tot die is opgenomen, laat dan 30 minuten zachtjes koken.
- Zeef de soep, doe de room erdoor en breng op smaak met zout en peper
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?