Recept 55***** (4 stemmen)

Amandelkrokant gevuld met kastanjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Zullen we taart bakken?

tijd
50 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng de suiker met de bloem, de amandelschilfers, de solo en het sinaasappelsap en laat het deeg 30 minuten koel rusten.
  2. Verdeel in koekjes en laat ze op bakpapier in een op 160° voorverwarmde oven bakken.
  3. Laat ze op een rooster afkoelen.
  4. Klop de room op, plet de kastanjes en meng beide tot een gladde room.
  5. Laat de Porto met het kaneelpoeder op een zacht vuur lichtjes reduceren.
  6. Schik de kastanjeroom tussen 2 koekjes op de borden en druppel er de saus rond.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie