Ingrediënten voor 4 personen
- 125 g fijne suiker
- 35 g bloem
-
50 g Solo
- 0.5 dl Porto
- 200 g kastanjes
- 4 dl verse room
- kaneelpoeder
- 65 g amandelschilfers
- 0.5 dl sinaasappelsap
Bereidingswijze
- Meng de suiker met de bloem, de amandelschilfers, de solo en het sinaasappelsap en laat het deeg 30 minuten koel rusten.
- Verdeel in koekjes en laat ze op bakpapier in een op 160° voorverwarmde oven bakken.
- Laat ze op een rooster afkoelen.
- Klop de room op, plet de kastanjes en meng beide tot een gladde room.
- Laat de Porto met het kaneelpoeder op een zacht vuur lichtjes reduceren.
- Schik de kastanjeroom tussen 2 koekjes op de borden en druppel er de saus rond.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?