Amandelcake met peren

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180° C. Klop met een handmixer de suiker en de Solo romig. Voeg dan één voor één de eieren toe en klop het mengsel tot een smeuïg geheel.
  2. Zeef de bloem en spatel deze samen met het amandelpoeder door het mengsel tot een glad beslag.
  3. Besprenkel de blokjes peer met het citroensap. Spatel de peer door het cakebeslag.
  4. Vet een cakevorm in met wat Solo en bestuif hem lichtjes met bloem. Schep het beslag in de cakevorm.
  5. Bak de perencake in ca. 60 minuten goudbruin in de oven. Ontvorm en laat afkoelen op een taartrooster.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (49)

Gepost door Ragia op 16 november 2019 om 11u39

Een heerlijke cake

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?