Recept 55***** (1 stem)

Alcoholvrij aperitief met Haspengauws appelsap en crottin met witloof en appel

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

KERSTRECEPTEN OM VAN TE SMULLEN

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng het appelsap met de esdoornsiroop en het citroensap. Verdeel over de glazen en schenk er de gingerale bij. Werk af met schijfjes limoen.
  2. Maak een dressing. Klop daarvoor de honing en de mosterd los met de koolzaadolie en de wittewijnazijn, en voeg de suiker toe. Breng op smaak met versgemalen peper en zeezout.
  3. Snij het brood in kleine plakjes en het crottin-kaasje in stukjes. Leg de stukjes crottin op het brood en zet kort in een op 180 °C voorverwarmde oven.
  4. Snij het witloof en de grannysmithappel in fijne reepjes en schep door de mosterddressing.
  5. Rooster de walnoten kort in een droge koekenpan met wat honing en fleur de sel
  6. Serveer de sneetjes brood met crottin en doe er wat van de dressing met appel en witloof over.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie