Alaska Pollakfilet met prei en Hoegaarden

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Verwarm de oven op 180°.
  3. Bereiding
  4. Bereid de saus: laat de visfumet en het bier inkoken en voeg de Solo Crèmefine Licht toe. Meng de Maïsena bij de ingekookte fumet en voeg nog peper, zout en Solo toe.
  5. Kruid de vis, wrijf in met mosterd en bestrooi met broodkruim. Schik dit geheel in een met Solo ingewreven ovenschotel. Plaats in de oven gedurende 12 minuten.
  6. Snij de prei fijn en stoof aan in Solo. Schik de prei op het midden van het bord. Leg de prei op de vis en giet de saus er rond.
  7. Garneer de vis met de blokjes tomaat en een takje dille.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door [email protected] op 16 december 2019 om 17u35

DIT IS ZEER MOZILIJK VOOR MIJ

Gepost door Solo op 28 februari 2020 om 11u21

Dag Jean, we hebben tal van makkelijke receptjes op onze website staan. Neem zeker ook een kijkje bij onze Solo kookhulp voor handige tips! Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?