Alaska Pollakfilet met prei en Hoegaarden

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Verwarm de oven op 180°.
  3. Bereiding
  4. Bereid de saus: laat de visfumet en het bier inkoken en voeg de Solo Crèmefine Cuisine toe. Meng de Maïsena bij de ingekookte fumet en voeg nog peper, zout en Solo toe.
  5. Kruid de vis, wrijf in met mosterd en bestrooi met broodkruim. Schik dit geheel in een met Solo ingewreven ovenschotel. Plaats in de oven gedurende 12 minuten.
  6. Snij de prei fijn en stoof aan in Solo. Schik de prei op het midden van het bord. Leg de prei op de vis en giet de saus er rond.
  7. Garneer de vis met de blokjes tomaat en een takje dille.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?