use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Alaska Pollakfilet met gevulde spinazie in witte wijnsaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Alaska Pollakfilet met gevulde spinazie in witte wijnsaus

Alaska Pollakfilet met gevulde spinazie in witte wijnsaus

Spinazie kan je praktisch het hele jaar door verkrijgen.

Het is een winterharde groente met als Latijnse benaming "Spinaccia deracea".

Geniet van deze gevulde spinazie in witte wijnsaus !

Spinazie kan je praktisch het hele jaar door verkrijgen.

Het is een winterharde groente met als Latijnse benaming "Spinaccia deracea".

Geniet van deze gevulde spinazie in witte wijnsaus !

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten:
  • 2 Alaska Pollakfilets van Iglo
  • 3 stoofprei
  • 350 g spinazie
  • 4 teentjes look
  • 3 uien
  • 1/2 fles witte wijn
  • 7 dl room
  • peper en zout
  • scheutje Bertolli olijfolie
  • enkele korianderpluksels

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding:Stoof de uien, bevochtig met de witte wijn en laat inkoken tot de helft.
  2. Bevochtig met de room, laat inkoken tot sausdikte en smaak af met peper en zout.
  3. Was de spinaziebladeren en kook gaar tussen 2 schuimspanen, verfris de bladeren en leg ze open.
  4. Snijd de prei in kleine ringen.
  5. Stoof de look aan in margarine en voeg de prei toe.
  6. Vul de spinazie op met het mengsel van prei en look, plooi dit dicht en maak een ronde vorm.
  7. Schik op een ovenplaat en plaats in de oven.
  8. Verwarm de Pollakfilet zoals vermeld op de verpakking.
  9. Snijd de filet in stukken van 3 cm en leg deze bovenop de spinazie.
  10. Napper de witte wijnsaus rond de spinaziekring.
  11. Versier met de korianderpluksels.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.