Alaska Pollak met paprika's en bloemkoolpuree

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Verwarm de oven voor op 180°.
  3. Bereiding
  4. Snijd de filets in 2 stukken. Bak bruin in Solo en kruid met peper en zout.Bestrooi 1 kant met broodkruim. Laat enkele minuten verder bakken in de oven.
  5. Snij de paprika's in fijne blokjes. Hak de look en versnipper de basilicum.
  6. Bak de paprika samen met de look en de basilicum in de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  7. Schik de Alaska Pollak er op en leg er een klontje Solo op.
  8. Kook of stoom ondertussen de bloemkoolroosjes gaar, pureer en kruid met peper en zout. Meng de puree met de Solo Crèmefine Licht en voeg gehakte peterselie en muskaatnoot toe.

Tip

Maak met behulp van 2 eetlepels kleine bolletjes van de puree.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?