use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Ajuintaart op z'n Pissaladières
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Ajuintaart op z'n Pissaladières

Ajuintaart op z'n Pissaladières

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 uien
  • Solo Vloeibaar
  • 1 klontje suiker
  • 2 eieren
  • 200 ml light room
  • 12 sneedjes Parmaham
  • 100 g kerstomaten
  • 1 rol kant-en-klare kruimeldeeg
  • 1 potje gedroogde tomaten
  • 100 g rucola

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Pel de uien en snij ze in schijven. Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een pan en voeg een klontje suiker en de uien toe. Bak de uien 3 minuten.
  3. Klop de eieren en meng ze met de light room, uien en de in stukjes gescheurde Parmaham. Vet een taartvorm in met Solo, ontrol het kruimeldeeg erin en garneer het deeg met dit mengsel. Laat gedurende 25 minuten bakken in de oven.
  4. Serveer dit gerecht met wat rucola en zongedroogde tomaten. Werk de taart af met een sneetje Parmaham en gehalveerde kerstomaatjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.