Ajuintaart op z'n Pissaladières

5 (5)
45 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Pel de uien en snij ze in schijven. Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een pan en voeg een klontje suiker en de uien toe. Bak de uien 3 minuten.
  3. Klop de eieren en meng ze met de Solo Crèmefine Cuisine, uien en de in stukjes gescheurde Parmaham. Vet een taartvorm in met Solo, ontrol het kruimeldeeg erin en garneer het deeg met dit mengsel. Laat gedurende 25 minuten bakken in de oven.
  4. Serveer dit gerecht met wat rucola en zongedroogde tomaten. Werk de taart af met een sneetje Parmaham en gehalveerde kerstomaatjes.

Advertentie

Reacties (8)

Gepost door vivianev op 01 februari 2016 om 20u03

Het was zeer lekker. Zal het zeker nog eens maken. Dank je wel voor het lekkere recept

Gepost door Solo op 04 februari 2016 om 12u19

Super! Dat horen we graag :-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?