Pel de uien en snij ze in schijven. Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een pan en voeg een klontje suiker en de uien toe. Bak de uien 3 minuten.
Klop de eieren en meng ze met de Solo Crèmefine Licht, uien en de in stukjes gescheurde Parmaham. Vet een taartvorm in met Solo, ontrol het kruimeldeeg erin en garneer het deeg met dit mengsel. Laat gedurende 25 minuten bakken in de oven.
Serveer dit gerecht met wat rucola en zongedroogde tomaten. Werk de taart af met een sneetje Parmaham en gehalveerde kerstomaatjes.
Andere Solo-leden over dit recept (8)
Gepost door vivianev op 01 februari 2016 om 21u03
Het was zeer lekker. Zal het zeker nog eens maken. Dank je wel voor het lekkere recept
Gepost door Solo op 04 februari 2016 om 13u19
Super! Dat horen we graag :-)
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?