Recept 05 (0 stemmen)

Ajam Roedjam

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Was de kip met koud water, maak droog en wrijf het in met peper en zout.
  2. Verwarm de olie en goreng de uien, knoflook en trassie tot deze goed zacht zijn.
  3. Meng alle boemboes met elkaar en goreng deze mee met de ui, trassie en knoflook gedurende enkele minuten
  4. Goreng de stukken kip mee tot ze rond zijn dichtgeschroeid.
  5. Eventueel een weinig water toevoegen en de kip 30 minuten gaar laten sudderen: vuur laag, deksel op de pan, af en toe omdraaien.
  6. Als de kip gaar is, deze uit de pan halen en de saus binden met de santen. daarna de saus over de kip schenken.
  7. Voor het serveren eerst de salem en sereh verwijderen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?