agnes sorel soep

Een oerklassiek, maar nog altijd bijzonder lekker gerecht, deze Agnès Sorel soep. Dit recept toont je hoe je ze makkelijk in je eigen keuken kunt bereiden.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. bouillon trekken van de gegeven ingredienten van de kippenbouillon: (eerst het vlees in koud water opzetten en aan het kookpunt brengen, afschuimen, groenen en kruiden toevegen + - 20 min laten garen op een zacht vuur, vlees en groenten eruit halen, zeven en klaar) een roux bereiden met solo bakken en braden en bloem, al roerend de bouillon toevoegen laten doorkoken en op smaak brengen voeg de gestoofde champignons toe, kippenvlees en tong klop de eidooier met de room op in een soepterrine en voeg de soep onder voordurend roeren erbij bestrooi met gehakte peterselie

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door jojo_3 op 19 december 2012 om 20u32

Ik zou deze soep op voorhand bereiden (voor kerstavond) kan ik deze invriezen ?

Hoeveel sterren geef jij dit recept?