Recept 05 (0 stemmen)

Advocado met geitenkaas en tomaat (puur slank)

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gerechten die ik wil maken

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de avocado in tweeën, haal de pit eruit en doe het vel eraf. Plet het vruchtvlees met een vork en voeg er een paar druppels citroen bij. Kruid met peper en zout.
  2. Maak de tomaten schoon, ontvel ze, snijd ze in kwartjes en haal het binnenste eruit. Duw de binnenste partjes door een zeef. Dit vocht gebruiken we straks voor de saus.
  3. Snijd de waterkers fijn.
  4. Meng voor de vinaigrette een koffielepel mosterd met een goede scheut olijfolie en het vocht van de tomaten. Kruid met peper en zout.
  5. Vul een keukenring onderaan met wat waterkers, leg daarop de geprakte avocado en werk af met de partjes tomaat. Druk goed aan en verwijder de ring.
  6. Schik de kaas eromheen en vergeet de vinaigrette niet.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie