Altijd weten wat je gaat eten?
advocaattaart
-
100 gr boter
-
100 gr suiker
-
3 eieren
-
8 gr vanillesuiker
-
2 dl advocaat
-
8 blaadjes gelatine
-
250 ml slagroom
-
2 pakken lange vingers
Bereidingswijze
- Laat de gelatineblaadjes weken in koud water (5min)
- Meng de eidooiers met de suiker en de boter
- Duw de gelatine blaadjes uit en leg ze in 1/2 dl warm water, laat afkoelen maar niet te vast worden
- Meng de gelatine en de advocaat onder het mengsel
- Klop de eiwitten op
- Klop de slagroom op
- Spatel de eiwitten en de slagroom onder het mengsel
- Bekleed een bakvorm met aluminiumfolie
- leg onderaan de vorm een laag koeken, hierop een laag mengsel en bouw zo de taart op, eindigen met koeken
- Plooi het aluminiumfolie toe zodat de taart afgesloten is
- Laat opstijven in de koelkast
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?