Advocaatbavarois

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Week de gelatine in koud water.
  2. Klop de eierdooiers met de fijne suiker en de melk luchtig op en breng dit mengsel al roerend heet maar niet tot aan de kook.
  3. Knijp de gelatine uit en los ze op in de hete massa en doe er de advocaat en de mascarpone bij.
  4. Zet in een koudwaterbad en roer regelmatig om tot het mengsel lichtjes opgesteven is.
  5. Klop de room stijf met de bloemsuiker en spafel de room onder het mengsel van advocaat en kaas.
  6. Klop het eiwit stijf en spatel ook onder het mengsel.
  7. Olie een vorm in, giet het bavaroismengsel hierin en laat wat opstijven.
  8. Ontvorm en versier met chocoladestokjes.
  9. Smakelijk.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Roland2303 op 28 januari 2012 om 13u56

Bedankt Linda voor dit mooie compliment en fijn dat het in de smaak gevallen is. Nog veel genot met de vele Solo Open Kitchen recepten. Groetjes...Roland

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?