Recept 05 (0 stemmen)

Acai-forel uit de oven met rode ui, gekookte aardappelen en sugar snaps (suikererwten)

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Topfit met vis

tijd
50 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 200 °C. Kook de gewassen aardappelen in de schil in een laagje water in ca. 20 minuten gaar. Afgieten.
  2. Pel en snijd de rode uien in ringen. Verwarm 1 el Becel Original in een koekenpan en bak de uienringen 3 minuten op een hoog vuur.
  3. Schenk het sinaasappelsap in de ovenvaste schaal. Verkruimel het kwart bouillonblokje erboven. Roer het acaipoeder erdoor. Voeg de uienringen toe Leg de forellen in het vocht en verdeel er 2 el Becel over de forellen. Zet de schaal in de oven en laat de forellen in ca. 15 minuten gaar worden.
  4. Kook in de tussentijd de sugar snaps in kokend water in 3 tot 4 minuten beetgaar. Afgieten. Knip de bieslook fijn.
  5. Leg de regenboogforellen met uienringen op 2 borden. Schep de aardappelen en sugar snaps ernaast. Bestrooi met bieslook. Geef het vocht uit de ovenschaal er apart bij.

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie