Recept 05 (0 stemmen)

Acai en banaan ovenschoteltjes met kaneel en yoghurt

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Verrassend en verantwoord veggie

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 220 °C. Pel en snijd de banaan in plakjes. Meng ze met het citroensap, 5 g Becel Light en het acaipoeder. Verdeel gelijkmatig over de ovenschaaltjes.
  2. Verkruimel de beschuit en meng het met de basterdsuiker en kaneel. Bedruppel met 5 g Becel light. Strooi het mengsel over de banaan. Zet de schaaltjes in de oven en bak 10 tot 15 minuten. Geef de yoghurt erbij.

Ingrediëntenvoor 2 personen

  • 1 kleine banaan
  • 2 tl 2 citroensap
  • 1 el Becel Light (vloeibaar) (10 g)
  • 2 tl 2 acai poeder
  • 0.5 volkoren beschuit
  • 0.5 tl 0.5 donkere basterdsuiker
  • 0.5 tl 0.5 kaneelpoeder
  • 75 g yoghurt 0% vet
  • Extra nodig: 2 kleine lage ovenvaste schaaltjes of 1 grotere ingevet met Becel

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie