Abrikozentaart

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 180°C
  2. Vet een taartvorm met boter in en plaats het bladerdeeg erin, het deeg goed in de ribbetjes van de vorm en doorprik de bodem met een vork.
  3. Bestrooi de bodem van de deeg met griesmeel gemengd met een lepel suiker.
  4. Was en droog de abrikozen, snij in vier stukken en schik ze op het deeg. (Als je abrikozen uit de doos neemt goed laten uitlekken en in de vorm verdelen)
  5. Meng de room met de suiker en de losgeklopte eieren, giet dit mengsel op de abrikozen en bestrooi met de fijne amandelen, plaats in de oven.
  6. Laat 30 tot 40 min bakken en controleer de kleur van de bovenkant
  7. van een vriendin

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Henderickx op 17 mei 2018 om 16u25

Superlekker, het friszuur van de abrikozen met het zoete van de suiker

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?