Ingrediënten voor 4 personen
- 1 taartvorm van 22 cm
- 1 schijf bladerdeeg
- 24 abrikozen
- 6 soeplepels amandelschilfers
- 2 eieren
- 35 gr maizetmeel
- 175 gr suiker
- 100 gr gesmolten boter
Bereidingswijze
- Ontpit de abrikozen en snijd ze in Schik het bladerdeeg in de taartvorm en vul met de abrikozen. Meng ondertussen de eieren met het maiszetmeel, de suiker, de amandelschilfers en de gesmolten boter en overgiet er de abrikozen mee. Bak het geheel 35 à 40 min een oven van 180°C
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Stine1707 op 23 juni 2013 om 13u22
gemakkelijk om te maken en lekker. Moest wel iets langer in de oven (+- 65min)
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?